Travelling = Networking

Înainte de a vă căsători, faceți o călătorie în autorulotă: dacă este OK, este iubire adevărată

Când două suflete libere se întâlnesc și se îndrăgostesc se produce o revoluţie în univers. Emană energie pură. Sunt senini, irezistibili şi imprevizibili.

Nu le va păsa de gura lumii şi nu trăiesc după regulile impuse de societate. Îşi trăiesc viaţa după propriile idealuri şi au puterea de a-şi construi un destin admirabil.

Nu trebuie să te surprindă dacă într-o zi se vor trezi și vor alege să renunțe la tot și vor pleca într-o călătorie cu rucsacul în spate prin Asia sau vor  deschide un restaurant pe plajă în Costa Rica. Puţini îi vor înţelege şi majoritatea îi vor cataloga drept inconştienţi. Dar obiectivul lor este să-şi urmeze fericirea.

Brittany și Drew aparțin acestei categorii.

Patru ani de muncă și economii

Sunt doi oameni care după patru ani în care au avut joburi normale in Los Angeles (Statele Unite), şi-au dat seama ca vor mai mult de la viaţă.

Sursa: Mr and Mrs Adventure

Un moment cheie din viaţa lor în care practic şi-au schimbat destinul. Este nebunie!?! Poate! Dar l-aş numi mai degrabă curaj şi sete de fericire!

Au decis să renunțe la locul de muncă şi să plece în Coreea de Sud pentru a preda limba engleză, ca mai apoi cu banii câştigaţi să viziteze toată Asia.

Rudele şi prietenii i-au privit neîncrezători.

“Acesta a fost planul nostru”, scrie Brittany pe blog. „Însă, familia lui Drew ne-a dăruit o autorulotă pe care nimeni nu o mai folosea”. Și atunci ne-am spus: “de ce să nu explorăm mai întâi națiunea noastră? “.

Şi au plecat într-un tur al Statelor Unite cu autorulota.

Viaţa în autorulotă

Brittany și Drew au plecat în aventura vieţii lor. După câteva luni și-au dat seama că erau al naibii de fericiți. 

Sursa: Mr and Mrs Adventure

„Un an întreg am trăit și am călătorit cu autorulota”, scriu ei pe blogul lor. „Nu numai că am vizitat majoritatea Statelor Unite cu casa noastră pe roți, ci am călătorit și în Canada. Apoi ne-am întrebat: cine ne oprește? Așa că ne-am dus în Islanda să explorăm cu autorulota ”.

Îndrăgostit până peste cap, Drew i-a cerut mâna lui  Brittany și ea a spus că Da. Un moment magic. Totul s-a întâmplat pe o plajă Isla Tortuga în Costa Rica.

„Faceţi o lungă călătorie cu autorulota înainte de a vă căsători”

Ziua cea mare se apropia cu paşi repezi. După țările extreme ale nordului Europei, s-au întors în Florida pentru a se căsători. O petrecere de vis organizată în Islamorada Florida. 

Sursa: Mr and Mrs Adventure

„Recomand tuturor cuplurilor să facă o călătorie lungă cu o autorulotă înainte de a se căsători. Am avut momente de pură magie, altele de mare  dragoste. Am văzut locuri incredibile, dar am experimentat și momente de frustrare şi confuzie. Uneori era o pace mare în interiorul autorulotei noastre, alteori un mare haos. Un lucru este sigur: tot ceea ce am  experimentat cu autorulota ne-a arătat că multe lucruri se pot schimba în viață, dar nu și iubirea noastră. O călătorie lungă într-o autorulotă a fost testul nostru de cuplu: dacă totul merge bine, este dragoste adevărată. ” scriu cei doi pe blog.

Sursa: Mr and Mrs Adventure

Brittany și Drew au înțeles că, mai mult decât ziua nunții, viața de zi cu zi în autorulotă i-a legat şi întărit ca şi cuplu. Când spațiile sunt mici, ești împreună toată ziua și în fiecare zi, trăiești într-un mod minimalist și în fiecare zi există o problemă neașteptată de înfruntat, nu te poți ascunde, nu poți pretinde că ești mai bun decât ceea ce tu eşti.   

Şi vă aşteptaţi ca cei doi după nuntă să se pună la casa lor!? Însă surpriză!

Luna de miere „lifetime” în autorulotă

Imediat după nuntă au început luna lor de miere altfel: să viziteze bătrânul continent -Europa- într-o autorulotă. Au aterizat în Anglia şi au trăit aventuri incredibile.

„Apoi ne-am căsătorit în Florida și am plecat în Europa. Am vizitat Anglia, Scoția, Olanda, Austria, Germania, Franța, Elveția, Italia, Croația, Bosnia, Muntenegru, Danemarca, Norvegia și Suedia. Și acum ne pregătim pentru următorul capitol al vieții noastre pe drum: Maroc, Spania și Portugalia. Vanlife ne-a schimbat mult mai mult decât ne-am imaginat vreodată. Pentru viața noastră și relația noastră de cuplu a fost o adevărată binecuvântare”.

Sursa: Mr and Mrs Adventure

Şi cum se întreţin

Cu siguranţă vă întrebaţi cum se întreţin aceste suflete libere.

În timp ce se aflau în  Islanda, Brittany și Drew au început să-şi organizeze nunta la distanţă. Şi au început cu lista invitaţilor şi evident aveau nevoie să pregătească o invitaţie pentru nuntă. Au evaluat unele  servicii online, dar apoi Brittany a avut o idee: de ce să nu le facă  personal, având în vedere marea ei pasiune pentru artă?  

Se pare că toți oaspeții au felicitat-o ​​atât pentru originalitate cât şi pentru talent. Acest lucru i-a dat încredere şi a devenit jobul său. Prin intermediul site-ului său web, produce desene, cărți poștale și cărți la cerere, pe care apoi le trimite în întreaga lume.   Drew, pe de altă parte, scrie poveşti incredibile despre viaţa lor de nomazi.

Sunt tineri, curajoşi şi demni de încrederea noastră. Aşadar să nu subestimăm mesajul pe care ni-l comunică.

Cu acordul,

Brittany si Drew alias Mr and Mrs Adventure

Follow them on:

Facebook: https://www.facebook.com/mrmrsadventure/

Instagram: https://www.instagram.com/mrandmrsadventure/?hl=it

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9fSBF61eAEI2JOcFrM2Mng

Blog: https://mrandmrsadventure.com/

Sursa: Mr and Mrs Adventure

Te astept in lumea mea! Inscrie-te acum la newsletter si vei fi la curent cu toate noutatile Hoinarind prin lume.

Daca iti place proiectul meu nu uita sa imi dai Like pe Facebook, Follow pe Instagram si un Share acestui articol.

Multumesc!

2 Comments

  1. Thank you for sharing our story in such a beautiful way!

    • Hello Brittany and Drew! It was a pleasure for me. You are an example for many of us! Thank you very much for accepting my invitation.